Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Minőségirányítás - Bogos-Trans Kft - Gabonaszállítmányozás felsőfokon

 

A Bogos-Trans Kft. elkötelezte magát a környezet és a környezetünkben élő, dolgozó emberek védelme mellett. Hisszük, hogy megelőzhetőek a balesetek, betegségek és a környezeti katasztrófák. 

Tevékenységünk mozgatórugója, mely meghatározza munkánkat nem más, mint hogy védjük dolgozóink, a résztvevők és a közösség tagjainak egészségét és biztonságát. Kötelességünknek tartjuk, hogy a vállalatnál vagy a környezetében dolgozókat egyaránt szociális és környezettudatos életmódra / munkamódszerre szoktassuk. Ezek a kötelezővé tett előírások szerves részei annak az üzletpolitikánknak, mely sikerünk záloga.

 

A fenti célok elérése érdekében cégünk integrált Minőség- és takarmánybiztonsági rendszert működtet.

 

A rendszer elemei: 

  1. MSZ EN ISO 9001:2015
    (certificate nr.: HU 19/8330)
  2. GMP+FSA B4
    (certificate nr.: 1102/980759)

 

Cégünk 2009 óta felel meg a GMP szabvány követelményeinek. Folyamatainkat és kockázatmenedzsment rendszerünket mindenkor a szabvány szempontjai szerint működtetjük.

A GMP szabvány negyedik felügyelő auditjával egy időben, 2012. decemberben bevezettük az ISO 9001 minőség rendszert, mely szabványosítja és ezzel biztosítja folyamataink magas hatásfokát és szolgáltatásaink minőségét.

A minőség és takarmánybiztonsági rendszer követelményeinek eleget téve, a fenti szabványokat követve gondoskodunk arról, hogy megbízónk áruja a megfelelő időben, a megfelelő helyen, megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg.


Letölthető dokumentumok

Tanúsítványok

MSZ EN ISO 9001:2015 HU

MSZ EN ISO 9001:2015 EN

GMP+FSA B4

Adatvédelem

Honlap adatkezelési tájékoztatója

Adatvédelmi szabályzat

Munkavállalók adatkezelési tájékoztatója

Szerződő ügyfelek adatkezelési tájékoztatója

Nem szerződő ügyfelek adatkezelési tájékoztatója

Pályázatok

GINOP-1.2.8-20-2020-01870

Oszd meg az oldalt: