Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Szolgáltatásaink - Bogos-Trans Kft - Gabonaszállítmányozás felsőfokon

Szolgáltatásaink

Cégünk alapítása óta foglalkozik gabona és olajosmag feldolgozó ellátással.  Magyarországon minden meghatározó gabona és takarmány kereskedőt partnereink között tartunk számon, és folyamatos szállítmányozási szolgáltatásainkkal támogatjuk a nemzetgazdasági szempontból nélkülözhetetlen – magyar takarmányexport és import tevékenységet.

Arra törekszünk, hogy megismerve partnereink igényeit számukra a legmegfelelőbb fuvarozási módot, gépkocsi típust, azaz költséghatékony megoldást ajánljuk.

 


Feldolgozó gyárak ellátása


Cégünk 30 éve látja el a magyarországi feldolgozó gyárakat. Több mint három éve szervezzük és végezzük Közép-Európa egyik legnagyobb feldolgozójának kizárólagos alapanyagellátását és melléktermék kiszállítását. Jelenleg is minden magyarországi feldolgozóba folyamatosan szállítunk.

 

 


Ömlesztettáru szállítmányozás


Cégünk fő értékteremtő folyamata az ömlesztettáru szállítmányozás. Ezt segíti a 112 saját tulajdonú Scania vontató, és a hozzájuk tartozó nagy rakterű (55-60m³), GMP+FSA B4 tanúsítvánnyal rendelkező, billenő platós és mozgópadlós pótkocsi. Magyaroszágon piacvezetőként, évente mintegy 2-2,2 millió tonna árut mozgatunk meg. Folyamatos kapcsolatban állunk a magyar feldolgozó gyárakkal, takarmánykeverőkkel, malmokkal, valamint folyamatos export-import fuvarokat szervezünk Olaszoroszág, Ausztria, Horvátország, Szlovénia, Szlovákia, Németország és Svácj területeire.

 

 


Kiegészítő logisztikai szolgáltatások


Bogos-Trans Kft Logisztikai szolgáltatásokBogos-Trans Kft Logisztikai szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatásaink közé tartoznak a hajó ki és berakodások, valamint vagon ki és berakodások. Ezek mellett, a saját tulajdonú rakodógépünkkel vállaljuk a raktárközi áttárolások elvégzését, a rakodástól, a szállításig.Bogos-Trans Kft Logisztikai szolgáltatások

 

 


Bonyhád-Majosi telephelyünk


Bogos-Trans Kft Bonyhád-Majosi telephelyünkBogos-Trans Kft Bonyhád-Majosi telephelyünk

Bonyhád-Majosi telephelyünkön komplex műszaki szolgáltatást nyújtunk saját flottánk, alvállalkozóink és külsős megrendelők részére.

A műszaki komplexumban, gépjármű karbantartó- és javítóműhely, gumijavító műhely, klímajavítás, műszaki vizsga (minden járműkategóriában), tachográf illesztés, eredetiségvizsgálat és kézi személygépkocsi mosás illetve kefés kamionmosás szolgáltatást kínálunk.

A szolgáltatások elvégzését 14 fő magasan képzett szerelő és karbantartó munkatárs felel.

 

 


Járműjavító műhely


Bogos-Trans Kft Járműjavító műhelyBogos-Trans Kft Járműjavító műhely

A javításokat, karbantartásokat három jól felszerelt javító álláson, magasan képzett szakembereink végzik.

Szakembereink speciális szakmai tudással és felszereléssel rendelkeznek a Scania típusú vontatók javítására, míg egyéb márkák esetében gumi, fék és futómű javításban és dunántúli mentésben állnak rendelkezésre. 

 

 


Kamion mentés és nehézgép szállítás


Bogos-Trans Kft Kamion mentés és nehézgép szállításBogos-Trans Kft Kamion mentés és nehézgép szállítás

Helyben végzett javításokon túl műszaki mentések teljes szolgáltatását vállaljuk (kiszállás, diagnosztika (bármilyen jármű), nehézgép szállítás (bármilyen szerelvény), alkatrészbeszerzés és javítás.

 

 


Gumijavító műhely


Bogos-Trans Kft Gumijavító műhelyBogos-Trans Kft Gumijavító műhely

Gumijavító műhelyünkben Michelin partnerként versenyképes áron értékesítünk szerelt abroncsokat és végzünk szakszerű gumijavítást.

 

 


Műszakivizsga bázis


Bogos-Trans Kft Műszakivizsga bázisBogos-Trans Kft Műszakivizsga bázis

Vizsgabázisunk minden gépjármű kategóriában végez műszaki vizsgáztatást, eredetiségvizsgálatot, továbbá tachográf illesztést.

Klímajavítás


Bogos-Trans Kft Klímajavítás

Telephelyünkön működő klímajavító műhelyünkben előzetes foglalással klímatöltést és javítást, ózongenerátoros fertőtlenítést vállalunk. 

 

 


Kézi személygépkocsi és kefés tehergépkocsi mosó


Bogos-Trans Kft MosóBogos-Trans Kft Kézi mosás

Napi 12 órán át személyzettel ellátott kamion és személygépkocsi mosónkban saját és külsős eszközök mosását vállaljuk a hét hat napján.

 

 


 

Oszd meg az oldalt: